Nejnovější recenze ze sekce Masážní stoly a židle
- Jsen spokojena na sto procent.Doufám,že mi dlouho vydrží.
Poměr cena, užitná hodnota.
stůl je skládací. Nutné- fyzickyzdatnější žena
- Vše super, děkuji.
Lehátko je pohodlné, bytelné a opravdu moc hezké. Velké nadšení. Doporučuji všem
- Rychlá doba dodání
- Mám ho krátce, lůžko je stabilní i pro větší váhovou kategorii zákazníku
- Skvělé polstrování, zaoblené strany
Jiný rozměr dírek na nasunutí podhlavníku má své specifické rozměry a nesedí mi podhlavník, který jsem koupila před 2 měsíci u Vás v obchodě. Tudíž v případě, poškození nebo komfortnosti klienta nemohu vyměnit. Tahle informace je pro koupě,velice podstatná.
- Opravdu lehké a pohodlné.
Fabulo USA Hliníkové masážní lehátko Fabulo TITAN Set 186 x 71cm 3 barvy nosnost 300 kg hmotnost pouze 11 kg! žlutá 186 x 71 cm 11 kg 4 barvy
Lehátko je lehké a zároveň pevné.
- Perfektní masážní lehátko v pevné, kvalitní tašce, vše přesně odpovídá popisu na e-shopu prodejce, perfektně zabaleno pro přepravu, super rychlé dodání. Doporučuji.
- Jsem nadšená, za tuto cenu krásné pevné, na dotek příjemné a stabilní lehátko.
Jsem nadšená, za tuto cenu krásné pevné, na dotek příjemné a stabilní lehátko. Lehátka jsem využila za svou 35 let praxe hodně, ale toto je za takto příznivou cenu nejlepší. Děkuji.
- rozměry
proti předchozímu provedení jsou provedeny drobné změny k horšímu - montáž madla na přenášení
Pevné a pohodlné lehátko.
- profesionalni
- Stabilní, příjemné, ideální rozměry
- Zespoda lehátka jsou sice gumy na příslušenství, ale jsou v části kde je otvor na obličej, takže při přenosu je pak musí člověk dát pryč, když si tam masírovaný lehá
Nelze k němu najít vhodné příslušenství dle délky (hřející podložka, prostěradlo s otvorem,….)
Jednoduchá montáž sestavení, a po složení skladné.Možnost manipulovat na přidělaných kolečkách
- Masážní lehátko se dobře sestaví i složí, příjemný povrch.
- kvalitní
nevím
Lehátko je stabilní, příjemný materiál potahu, dobře se skládá.
- spokojenost
Prosím pošlete mi na email fakturu a český návod,
Děkují.
[email protected]
Brno
Zobrazuji 21 - 40 ze 241 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...13 Další »