Nejnovější recenze ze sekce Masážní stoly a židle
- Kvalita
- Vzhled
Skládací masážní stůl se mi moc líbí. Produkt zcela odpovídá fotografii. Již po prvním týdnu vyzkoušeno s klienty. Je zde spokojenost jak ode mne jako od maséra tak i klientům je pohodlné. Cena je velice příjemná. Doručení rychlé.
- lehky ale pevný stabilní,
- snadno manipulovatelný, skladný,
- dobře čistitelný
- Skládací lehátko
- Úložný prostor
- Kvalita
- Váha lehátka 15kg (těžké)
Koupeno uz po treti. Stul je super!
- S lehátkem se mi dobře manipuluje, rozkládání a skládání
- Je měkoučké a pohodlné
- Vnější obal má dobře umístěná madla pro přenášení lehátka
- Jsem velmi spokojená, lehátko používám asi půl roku. Snadno se udržuje, je přiměřeně měkké i pro delší masáž. Motor je tichý a výkonný. Jen dnes lituji, že jsem si nepřiplatila za nožní ovládání. Při masáži totiž kombinuji několik technik a měním pracovní polohu, takže musím ovladač lovit pod prostěradlem a uvědomit si, které tlačítko je nahoru a které dolů. Ale to je jen o zvyku.
- Neměnila bych.
Zatím je moc brzy na hodnocení Mám ho teprve týden, moc jsem nemasíroval, zatím dobrý :)))
- Poměr kvalita/cena
- Snadné rozlozeni
- Stabilita stolu
ok
- Kvalitní materiál koženky i výplně
- Pevnost konstrukce
- Lehká manipulace při sestavení a složení lůžka
- Prostě super cena i kvalita
Ještě jsem nevyzkousel
- pevné
- stabilní
- superkoženka
- množství doplňků
- snadné složení, rozložení
- obří pevná taška na přenášení součástí balení
- možná trošku složitější skládání příslušenství dovnitř lůžka při skládání
- taška na přenášení silně zapáchá plastem
Spokojenost, pevné, stabilní lůžko se snadným skládáním a rozkládáním. Kvalitní zpracování, Nevýhodou je složitější ukládání příslušenství dovnitř lůžka při skládání a velmi silně zapáchající taška.
- Praktický
- Široký výběr barev
- Doplňky
- Rychlá montáž i demontáž
- Dřevěný
Jsem spokojen, dobrá kvalita za dobrou cenu. Doporučuji.
vyhovuje po všech stránkách
hezké, kvalitní
Jsem spokojená, hezké, kvalitní.
- pant, který drží skládací lehátko uprostřed není po celé šířce lehátka, ale jen ve 3 bodech v délce cca 10 cm, bude nutné lehátko možná zpevnit dodáním pantů.
Reakce obchodu medimas
jedná se o standardní uchycení pomoci tří železných pantů, které zajišťují dostatečnou pevnost uchycení. Děkujeme a velice si vážíme Vašeho hodnocení masážního stolu. V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.
- Pěkná barva, tak akorát tvrdé. Velmi pohodlné.
Opracování plastových matek není kvalitní -- nejsou ořezané vtoky ze vstřikolisu
Zobrazuji 81 - 100 ze 241 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Další »